CAMERE

CLASICE și SPAȚIOASE

Standard Single

Cameră Single Standard confortabilă cu un pat mare mare dotată cu minibar, Televizor LED, TV satelit și o baie spațioasă. Camere nefumatori și hipoalergenice, acces gratuit la Wi-Fi și internet rapid LAN la fiecare masă de birou. Prețul de cazare include acces gratuit la min-sala Cardio și parcare gratuită.
55€/night
Vezi detalii
room

Standard Double

Cameră Single Standard confortabilă cu un pat matrimonial pentru un sau doi oaspeți, dotată cu minibar, televizor LED, TV satelit și o baie spațioasă. Camera oferă acces gratuit la Wi-Fi și internet rapid LAN la fiecare masă de birou. Prețul de cazare include acces gratuit la camera mică Cardio și parcare gratuită.
68€/night
Vezi detalii
room

Standard Twin

Cameră Twin Standard confortabilă cu un pat dublu sau cu 2 paturi separate, dotată cu minibar, televizor LED, TV satelit și o baie spațioasă. Camera oferă acces gratuit la Wi-Fi și internet rapid LAN la fiecare masă de birou. Prețul de cazare include acces gratuit la camera mică Cardio și parcare gratuită.
68€/night
Vezi detalii
room

Comfort Double

Cameră Dublă Comfort cu un pat matrimonial sau două paturi separate, dotată cu minibar, televizor LED, TV satelit și o baie spațioasă cu bideu. Camere nefumatori, telefon cu linie externă și internațională. Camera oferă acces gratuit la Wi-Fi și internet rapid LAN la fiecare masă de birou, aer condiționat (fără Freon), încălzire individuală, uscător de păr, halat de baie, articole de toaletă gratuite, baie spațioasă cu prosoape, papuci și duș. Prețul de cazare include acces gratuit la camera mică Cardio și parcare gratuită. Dimensiunea camerei: 24 m2. Dimensiune pat: 180x200cm. sau 2 paturi 90x200cm.
70€/night
Vezi detalii
room

Luxury

Suita de Lux oferă o cameră de zi și un dormitor privat. Suita este dotată cu baie privată mare și un WC pentru oaspeți. Suita are un minibar, TV Led cu canale prin satelit. Facilități cameră: Wi-Fi și internet de mare viteza LAN gratuit, birou, masă de citit, aer conditionat (fără freon), incălzire individuală, uscător de par, halat de baie, prosoape, bidet si telefon cu linie internațională. Tariful include acces gratuit la mini-sala Cardio și parcare păzită. Dimensiunea camerei: 38 m2 Dimensiune pat: 1 pat dublu (1,6 x 2,00)
150€/night
Vezi detalii
room

Queen Deluxe

Camera oferă un living și un dormitor privat. Este dotată cu 2 bai, minibar, TV Led cu canale prin satelit, Wi-Fi și internet LAN gratuit, birou, aer conditionat (fără freon), incălzire individuală, uscător de par, halat de baie, duș, sauna, prosoape, bidet si telefon, mini-sala Cardio și parcare păzită. Dimensiunea camerei: 65 m2 Dimensiune pat: 1 pat dublu (1,8 x 2,00)
180€/night
Vezi detalii
room