RESTAURANT

R E G E N C Y

BINE ATI VENIT LA REGENCY RESTAURANT

Dragi oaspeți din pacate în situtația pandemiei COVID19 restaurantul este funcțional doar la mic dejun. Încercăm sa revenim cît mai curind cu noul meniu 2021 plin de bucate europene și feluri principale delicioase, precum și un nou meniu Grill cu steak-uri proaspete și alte preparate delicioase la grătar.

MENIU A LA CARTE

Sala spaţioasă a restaurantului plină de lumină și realizată foarte solemn, are o capacitate maximă de 80 de persoane și este perfectă pentru a găzdui evenimente memorabile, inclusiv festivități de familie sau corporative. Personalul bine instruit și atent la detalii va asigura desfășurarea evenimentului Dumneavoastră la cel mai înalt nivel. Meniul este bazat pe bucătăria europeană și moldovenească cu feluri delicioase preparate din produse ecologice. Vă recomandăm sa ne vizitați și la un Business lunch delicios pe care îl oferim de la 12.00 pînă la 15.00 în fiecare zi de lucru!

FOURCHETTE & BUFET

La Casa della Reggenza, dorim să vă asigur[m o experiență unică de luat masa atât de specială încât să merit fiecare clipă. Avem o selecție de meniuri disponibile pentru rezervări de grup sau evenimente de pînă la 90 persoane. Indiferent cât de mic sau mare este evenimentul dvs., putem să găsim soluția individuală pentru a potrivi perfect doleanțele și bugetului. De la o cină ocazională mică la un prânz corporativ de pînă la 90 de oaspeți, echipa noastră va fi întotdeauna bucuroasă să vă întâlnească personal pentru a discuta orice aranjament care ar face ca evenimentul dvs. să fie unul de succes.

PAUZĂ DE CAFEA

Fiecare conferință are nevoie de o pauză de cafea! Meniul nostru de pauză de cafea este creat în pachete cea ce va facilita foarte mult procesul de organizare a oricărui eveniment precum și alegerea meniului de pauză adecvat pentru acesta. În cazul în care set - meniul nostru nu este suficient, puteți alege întotdeauna din meniul A la Carte orice poziție care vă convine cel mai bine. Varietatea meniurilor o puteți vedea pe pagina noastră de facebook!

EVENIMENTE CORPORATIVE

Echipa noastră are o experiență vastă în organizarea de evenimente private, cum ar fi petreceri de aniversare, ceremonii, petreceri corporative și întâlniri de prieteni, am adaptat meniurile pentru tot felul de evenimente care vor satisface nevoile fiecărui oaspete! Aici puteți avea atmosfera respectivă cu mâncăruri delicioase și servicii profesionale.
BOOK A ROOM