E X P L O R E

 

img
img

S A L A  D E  S P O R T

Oferim gratuit oaspeților noștri accesul la camera mică de cardio, aici toți vizitatorii activi pot menține forma fizică. Aici oferim o bicicletă, o instalație de forță multifuncțională, o banda mecanică de rulare, o minge cardio de stabilitate, un set de haltere. Camera este deschisă oricând, la solicitarea la recepție.
img
img

L O B B Y   B A R

[: en] Lobby barul hotelului este situat lângă recepție. Aici puteți servi o ceașcă de cafea selectă Kimbo sau ceai de marca Alderman. Puteți servi cele mai bune vinuri moldovenești sau un cocktail clasic. Barul este deschis zilnic între orele 09.00 și 22.00

M I C  D E J U N  B U F E T S U E D E Z

Servim mic dejun tip bufet pentru oaspeții noștri în fiecare dimineață, între orele 07.00 și 10.00, în weekend până la ora 11.00. Micul dejun tip bufet oferă un meniu de mâncăruri calde, gustări reci, cașcavaluir și brînzeturi, mezeluri asortate, iaurt, musli si fulgi, dulciuri, croissante și patiserie. Aveți posibilitatea de a alege cafeaua pe care o preferați de la espresso pîna la latte machiatto, ceai, bauturi si sucuri naturale.

S E R V I C I I   C O N F E R I N Ț Ă

Sala de conferinţe avînd o capacitate de pînă la 100 persoane (în funcție de configurația selectată) și o sală de protocol cu capacitatea de pînă la 40 persoane. Ambele săli oferă posibilitatea desfășurării conferințelor de presă și tematice, team-building-urilor, întrevederilor oficiale și private, lansări de produse și servicii. Echipa noastră întotdeauna va oferi soluţii inovatoare şi personalizate întru organizarea reuşită a evenimentelor Dvs. Pentru confortul Dvs., sala este dotată cu echipamentele necesare - proiector, ecran mare, flipchart, sistem de sonorizare. La fel sunt disponibile pentru tarif suplimentar: echipament de traduceri simultane, servicii traducător, servicii florar, catering. Sala se află la parter. Pentru mai multe detalii, inclusiv despre prețuri nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 022999100 sau 078999103.
img
img

DESCOPERIȚI MOLDOVA

În timpul șederii partenerii noștri de la Agenția de Turism GoAdventure vor organiza orice excursie, atât în oraș, cât și în afara acestuia. Punctele principale de atracție istorică din oraș și din afara, muzee, clădiri istorice, memoriale, parcuri și galerii de artă pot fi vizitate cu ghid calificat vorbitor de limba engleză. Un alt punct de atracție principal - Cramele și vinăriile sunt, de asemenea, o necesitate pentru toată lumea să le viziteze. Este necesar doar să ne anunțați din timp ce preferințe aveți și noi vom organiza totul.
Make you reservation