From:
To:
Adults:
Children:
Rooms:

Parcare

Oferim locuri de parcare gratuite (în limita disponibilității) la intrarea principală a hotelului. Parcarea este supravegheată video 24/7 și este asigurată de paza hotelului!

Sală de Fitness

Hotelul este dotat cu o sală cardio-fitness, pentru oaspeții activi care doresc să-și păstreze forma în timpul călătoriei. Camera cardio este gratuită pentru toți oaspeții noștri.

Intenret Wi-Fi

Toate spațiile din hotel au conexiune la internet Wi-Fi. În teriful de cazare veți obține Wi-Fi bun în cameră. Pentru profesioniști oferim internet prin cablu LAN de înaltă viteză la fiecare masă de birou, în fiecare cameră și absolut gratuit!

Harta orașului

La Recepția hotelului veți primi toate direcțiile necesare și o hartă a capitalei pentru o explorare mai ușoară a orașului

C O S T  S U P L I M E N T A R

Transfer H-AIR-H

Pentru o taxă suplimentară recepția poate organiza orice transfer de la sau către Aeroport. Menționați doar în cererea dvs. de rezervare că aveți nevoie de un transfer și vom aranja totul. Acesta este cel mai sigur mod de a călători către oraș atunci când vizitați pentru prima dată Chișinăul.

Taxi

Compania noastră parteneră de taxi vă va duce în locul dorit în interiorul sau în afara capitalei. Doar contactați recepția și vom aranja totul pentru dvs. Puteți achita la recepție sau să plătiți direct la taxi.

Restaurant & Bar

Restaurantul este executat în stil clasic, spațios și bine aranjat pentru orice eveniment al oasptețilro noștri. Meniul oferă bucate delicioase din bucătăria moldovenească și cea europeană. Suntem deschiși pentru dvs. în fiecare zi de la 07.00 până la 22.00. Micul dejun este servit între orele 07.00 și 10.00 în zile de lucru și până la ora 11.00 în zilele de odihnă.

Conferințe

Hotelul nostru are un centru de conferințe foarte bine dezvoltat. Dacă aveți nevoie de un spațiu pentru organizarea unui eveniment, vă putem oferi o sală de conferințe cu capacitate de până la 100 de persoane. Oferim întreaga gamă de servicii de la echipamente media pînă la catering.

Servicii spălătorie

Noi oferim servicii de spălătorie contra cost adițional. Este suficient să utilizați pachetul pentru laundry din camera Dvs. și personalul nostru va avea grijă lucrurile să fie cu grijă spălate.

Room service

Vom fi bucuroși să vă servim prânzul sau cina în cameră! Meniul nostru de Room Service este foarte bun!

Bilete

Colegii de la Front Office vor fi foarte bucuroși să vă ajute să rezervați și să cumpărați bilete la evenimentele din oraș.

Turism si Vinării

Putem organiza orice excursie în destinații turistice, faimoasele noastre vinării și beciuri.

Rent A Car

Partenerii noștri de închiriere de autoturisme pot oferi orice vehicul în orice condiții pentru a vă facilita mobilitatea în țară.

Excursie în oraș

Excursii în locuri renumite ale orașului, muzee, monumente și vizitarea obiectivelor turistice, toate acestea pot fi aranjate de noi pe durata șederii Dvs.
Google Rating
4.5
  • Am rezervat hotelul foarte ușor. Personalul in special de la recepție a dat sfaturi foarte utile. Camera era foarte curată și confortabilă. Vă mulțumim!
    Oleg, UK - Expedia.com
  • Sunt foarte mulțumit de acest hotel. Călătoresc de multe ori la Chișinău pe serviciu și am găsit acest hotel ca fiind cel mai bun calitate pentru preț. Micul dejun este, în general OK, nimic exagerat - dar încă o descoperire rară de a avea în acestă zonă la acest preț. Sigur, curat, confortabil, liniștit.
    Adam - Expedia.com
  • Am fost foarte multumiti si placut impresionati de hotel, de conditiile de cazare si de atitudinea personalului.
    Diana, România, Booking.com
Rezervați Acum