Despre hotel - Hotel Regency Chisinau

Hotelul Regency Chisinau a fost construit in anul 2012 si este unul dintre hotelurile noi construite in centrul istoric al orasului. Este dotat cu camere de diferite categorii, dimensiuni și tipuri. Hotelul are, de asemenea, un centru de conferințe dotat cu două săli de conferințe pentru până la 70 de persoane și un restaurant pentru până la 75 de persoane. Parcul Central este la 10 minute de mers pe jos de hotel, precum și un cinematograf, teatru de Operă și Balet, le fel si multe localuri de agrement si distractii. La 2 minute este supermarket, banca, bancomat. Piața Marii Adunări Naționale, Arcul de Triumf, Catedrala Mitropolitană se află la mai puțin de 15 minute de mers pe jos de hotel. Hotelul este situat într-o zonă centrală sigură și foarte liniștită.

Condiții de cazare

Сa parte a unei rezervări de cameră făcută online pe site-ul nostru www.regency.md sau direct la hotel, prelucrăm datele dvs. personale în scopul (i) de a vă permite să rezervați o cameră la hotelul ales de dvs.; (ii) de a verifica disponibilitatea hotelului și de a gestiona rezervările; (iii) de a vă trimite o confirmare a rezervării și (iv) de a vă trimite e-mailuri nepromoționale înainte de sosirea dvs. la hotel.

  • categorii de date prelucrate:
  • adresa;
  • data sosirii și plecării;
  • adresa de E-mail;
  • numele și prenumele oaspeților adulți suplimentari cazați în cameră;
  • tipul, numărul și data expirării cardului de plată;
  • Numărul de telefon;
  • apel.
Check-in 14:00
Check-out 12:00
Anulare rezervare

Toate tarifele listate pe site sunt nerambursabile și garantează cel mai mic preț de pe piață. După confirmarea rezervării și a plății, suma plătită nu este rambursabilă.

în cazul în care hotelul nu își poate îndeplini obligațiile din motive obiective sau în caz de forță majoră, suma plătită va fi returnată cardului de credit în termen de 24 de ore de la momentul imposibilității îndeplinirii obligațiilor.

Termeni & Condiții

Toate tarifele listate pe site sunt nerambursabile și garantează cel mai mic cost de pe piață. După confirmarea rezervării și a plății, suma plătită este nerambursabilă.

Dacă hotelul nu își poate îndeplini obligațiile din motive obiective sau în caz de Forță Majoră, sumele plătite vor fi rambursate pe cardul de credit în termen de 24 de ore de la momentul incapacității de a-și îndeplini obligațiile.