logo

+373 22 999 100 Prima vizita? Contactati-ne!

Restaurant Casa della Reggenza

Restaurantul Casa della Reggenza a combinat cele mai bune bucate din bucătăria europeană și cea tradițională moldovenească. O atmosferă confortabilă, elegantă, spațioasă și prietenoasă, precum și serviciile demne sunt principalele avantaje ale restaurantului. Toate cele de mai sus și un plus de preț la un nivel accesibil vor permite oricui să mănânce delicios cu familia, cu un partener de afaceri la un business lunch sau în companie cu prieteni la cină de seară! După prima vizită aici veți simțit cordialitatea și ospitalitatea, primirea călduroasă și o deservire atentă, astfel facem oaspeții se revină și să recomande restaurantul prietenilor lor.
  
Organizarea banchetelor, sarbatorilor de familie si evenimentelor corporative (pauze de cafea, fourchette, buffet etc), este una din principalele activitati ale restaurantului, care a fost realizata cu succes de peste 5 ani. Puteți începe ziua cu un mic dejun consistent de la ora 07.00, să mâncăți rapid și gustos un business lunch sau seara cu un pahar de vin să încercați bucatele din bucătăria națională.
 
Restaurantul este deschis zilnic de la 07.00 pînă la 22.00

    
Evenimente private

Restaurantul Casa della Reggenza Vă oferă posibilitatea de a realiza evenimente corporative, de business și private de o maneră exclusivă cu calitatea superioară de deservire. Fiind plasat în inima Chișinăului vechi, restaurantul continue să promoveze tradiții și valori exclusiviste, astfel orice eveniment organizat aici va fi completat cu atmosfera nobilă a localului. Este locul perfect pentru a organiza banchete, fourchette-uri, petrecei de coctail și alte eveniment.

Mai multe poze puteti vedea tastind aici.

Corporativ

Gândit pentru a răspunde celor mai diversificate nevoi, restaurantul Casa della Reggenza pune la dispoziția oaspeților săi o Sală de restaurant cu 140 de metri pătrați, la care se adaugă și un Lobby generos, spații ce asigură o deplină și facilă funcționalitate pentru orice tip de catering corporate. 

Fie că vorbim despre o elegantă cină de gală, un cocktail sau o recepție rafinată precedată de o conferință, o lansare de produs sau o decernare de premii, Casa della Reggenza dispune de întreaga logistică necesară implementării unui eveniment corporate memorabil, precum și de o echipă profesionistă care să vă ofere cele mai eficiente soluții.

 

Business Lunch

Restaurantul Casa della Reggenza vă invită la un business lunch delicios în fiecare zi de lucru de la orele 12.00 pînă la 15.00. Vă propunem bucate din bucătarie europeană și națională, la un preț de doar 120 lei la pachet sau puteți comanda fiecare fel în parte la preț de ala carte meniu.

Puteți rezerva din timp pentru a beneficia de o deservire rapidă, la nr. de telefon 022999102/ 078999107

Clienții fideli beneficiază de o reducere de 10%!